Nadir Burç Nedir? Kimler Nadir Burçtur? İşte Tüm Bilinmezliği İle Nadir burç...

Nadir Burç Nedir? Kimler Nadir Burçtur? İşte Tüm Bilinmezliği İle Nadir burç...

Birinin bizimle aynı burcu paylaştığını öğrendiğimizde hissettiğimiz duyguyu hepimiz biliriz. Bir ana bizimle aynı burcu paylaşan insanlar ile duygu birliği içine gireriz. En sık doğumlar eylül ayı içinde olduğu için başak ve teraziler ile sık sık karşılaşırız ama en az doğum olan aydaki burçlar ile nadiren karşılaşırız. İşte zodyakın nadir burcu....

Başak veya Terazi iseniz , kendiniz gibi olanlar ile sık sık karşılaşıyorsunuzdur. Bu burçlar en yaygın burçlardır. Astrologlara göre başaklar ve teraziler en yaygın burçlar ve en yaygın doğum ayının Eylül olduğu söyleniyor.

Başaklar pratik ve sadık olmaları ile bilinirken, dengeli Teraziler doğal barış yapıcılardır ve dünyayı güneşli bir şekilde görürler. Peki, şimdi en popüler olanı biliyoruz, peki ya en nadir olanı?

OCAK VE ŞUBAT AYINDA DOĞANLAR NADİR BURÇTUR

Ocak ve Şubat ayları arasındaki geçiş döneminin astrolojik olarak en kısa olması ve dolayısıyla daha az doğum günü olması nedeniyle, zodyakın en nadide burçlarıdır. Kova sezonu 20 Ocak'ta başlar ve 18 Şubat'ta sona erer. Bu nedenle kovalar toplum içinde nadir burçturlar.

burclar-nadir.jpg

KOVA BURCU ÖZELLİKLERİ

Hava burcu son derece açık fikirlidir ve işleri kendi yöntemleriyle düşünmeyi ve yapmayı sever.
Sıraya girecek biri değiller, olaylar hakkında açık fikirli olmayı severler ve bir kitabı kesinlikle kapağına göre yargılamazlar.

Aşk açısından, derin düşünen burcun entelektüel bir eşleşmeye ihtiyacı var. Hızlı zekalı bir İkizler harika bir evlilik partneri olur.

Hava işaretini kelimesi kelimesine eşleştirebilir ve tembel bir Pazar sabahı uyurken onlarla birlikte gazeteleri okuyabilirler.

nadir-burc-kova.jpg

BİR KOVAYI BİR KOVA ANLAR

Bu arada bir Kova ile eşleştirilmiş bir Kova, bir ömür boyu sürebilecek, fikirlere dayalı, özgürce akan bir aşk yaratır.

Aynı şekilde düşünürler, dış çıkarların ve arkadaşlıkların neden önemli olduğunu ve yaratıcı aşk tarzlarının mükemmel bir eşleşme olduğunu anlarlar. Her burçta olduğu gibi, hava burcunun da daha zorlu özellikleri vardır.

Dürtüsel, tahmin edilemez ve tutarsız olabilirler. Tam onları anlamaya başladığınızı düşündüğünüzde, sizi şaşırtacak bir şey yapacaklardır.

Kova burcunun belki de en büyük özelliği, materyalist bir tutumdan yoksun olmalarıdır.

nadir-burc.jpg

MUTLU OLMAK İÇİN LÜKSE VE MARKAYA İHTİYAÇLARI YOK

Sadık arkadaşlar ve sevgi dolu bir aile onlar için yeterli olduğundan, mutlu olmak için marka giysilere ihtiyaçları yok.

Her zaman sevdiklerini koruyacaklar ve güvenebilecekleri heyecan verici bir aileye sahip olmaktan başka bir şey istemiyorlar.

Yani, bir dahaki sefere birine burcunu sorduğunda ve onlar Kova dediğinde, bil ki çok nadir bir yıldızla tanıştın, muhtemelen senin için her şeyi yapacaktır.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN