Sizi Kahkahaya Boğacaklar! İşte En Komik Burçlar... Onlarla Yaşamak Bir Eğlence...

Sizi Kahkahaya Boğacaklar! İşte En Komik Burçlar... Onlarla Yaşamak Bir Eğlence...

“Yaşa, gül, sev” bir sebepten dolayı her yerde geçerli olan bir sözdür. Çünkü kim gülmeyi sevmez. Kahkahaların fiziksel ve duygusal sağlık yararları iyi geldiği belgelenmiştir, bu yüzden iyi bir mizah anlayışına sahip insanların dünyana dahil olmak size de iyi gelecektir. Siz en komik ve eğlenceli burçlar listesinde misiniz? İşte en komik burçlar...

KOÇLAR DOĞALARI GEREĞİ KOMİKTİR

Koç Burçları (21 Mart - 19 Nisan): Koç, ciddi bir eğlence çizgisine sahip dürtüsel ve eğlenceyi seven ateş işaretleridir ve aptal mizah anlayışları onları zodyakın en komik üyelerinden biri yapar. Fiziksel komedi, Koç'un güçlü bir giysisidir, bu nedenle kahkaha atmak için gürültülü bir şekilde şaka yapmak veya komik suratlar yapmaktan çekinmezler. Koç, palyaçoluk yapmayı sever ve hatta biraz yaramaz bile olabilir, bu nedenle moraliniz bozuksa veya desteğe ihtiyacınız varsa, sizi neşelendirmek ve kıkırdamalarınızı sağlamak için her zaman onlara güvenebilirsiniz.

HAYAT İKİZLER İLE GÜZEL

İkizler Burçları (21 Mayıs - 20 Haziran): İkizler, akıllı ve iletişim kurabilen Merkür gezegeni tarafından yönetilir , bu yüzden muhtemelen bu kadar esprili ve keskin dilli oldukları biliniyor. Geminiler, etraflarındaki dünya hakkında ayrıntıları almada ve bilgileri hızlı bir şekilde işlemede başarılıdır; bu, onlara bu kadar akıllı ve dikkatli bir mizah anlayışı veren şeyin bir parçasıdır. Geminiler düzenbaz olarak doğarlar ve kelimelerle arası harikadır, bu yüzden onların hiç bitmeyen eğlenceli kelime oyunları, şaşırtıcı bilmeceler ve zekice yumruklar cephaneliği arkadaşlarını güldürecek.

komik-burclar.jpg

ASLAN VARSA EĞLENCE DE VARDIR

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos): Aslanlar, ilgi odağı olmayı seven doğuştan sanatçılardır, bu nedenle insanları güldürmek ve zekalarıyla bir odayı aydınlatmak onlara doğal gelir. Bu somurtkan ateş işaretleri , onlara böylesine sıcak ve yürekli bir mizah anlayışı veren şeyin bir parçası olan ışıltılı ve yaratıcı güneş (diğer bir deyişle güneş sistemimizin merkezi) tarafından yönetilir. Doğal eğlenceler olarak Aslanlar, iyi huylu şakalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi severler - bu nedenle genellikle çekici bir mizahi sosyal medya varlığına sahiptirler ve harika komedyenler olurlar.

komik-burc.jpg

KOMEDİ ONLARIN KADERİ

Yay Burçları (22 Kasım - 21 Aralık): Yay, komedi ile en yakından ilişkili gezegenlerden biri olan neşeli gezegen Jüpiter tarafından yönetilir - bu yüzden bu mutlu-şanslı ateş işaretlerinin zodyakın en komiklerinden biri olması şaşırtıcı değildir. Yay burçları dünyevi ve maceraperesttir, bu nedenle seyahatleri ve deneyimleri hakkında anlatacakları çok sayıda komik hikayeleri vardır. Ayrıca akıllarından geçenleri söylemekten çekinmezler, bu yüzden mizah anlayışları kaba veya saldırgan olsa bile, kesinlikle bol bol kahkaha alacaklar ve iyi ruhlu yapıları eninde sonunda parlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN