En Net Kişilik Testi: Saçının Rengini Söyle Kişiliğini Öğren.. Siz De Şaşıracaksınız...

En Net Kişilik Testi: Saçının Rengini Söyle Kişiliğini Öğren.. Siz De Şaşıracaksınız...

Neyi tercih edersiniz? Sürecin başında durmak veya hiçbir şeyi riske atmadan yandan izlemek. Şahlanmış bir ata binmek, ezici duygulara kapılmak ve başarının sonucundan aslan payını almak mı, yoksa ek endişeler olmadan gelirin ve hayatın mütevazı bir parçası olmak mı? Bunları değiştirmek veya kendinizden sizin için imkansız olan eylemleri talep etmemek için tercihlerinizi anlamakta fayda var. Sizi liderlik niteliklerinizi değerlendirecek hızlı ve renkli bir teste davet ediyoruz.

1 KIZIL SAÇLI KIZI SEÇTİYSEN

Sen kararlı ve amaçlı bir insansın. Muhtemelen zor kararlar vermekte iyisindir.

kizil-sac.jpg

Başarısızlıktan korkmuyorsunuz. Hayattan şikayet etmezsiniz, bir sorun çıkarsa hemen başarılı bir çözüm yolu ararsınız.

2 SİYAH SAÇLI KIZI SEÇTİYSEN

Sen dikkatli ve pratik bir insansın. Şüphesiz, risk almayı ve sorumluluk almayı sevmiyorsunuz.
Akıllı ve dikkatlisin.

siyah-sac.jpg

Zor durumlarda, sadece bir gözlemci olarak kalmayacaksınız - kesinlikle liderin işleri ihtiyacınız olan yönde yönlendirmesini sağlamanın bir yolunu bulacaksınız.

3 KAHVERENGİ SAÇLI KIZI SEÇTİYSEN

Ciddi ve küresel bir şeye karar vermeyi gerçekten sevmiyorsunuz.

kahverengisac.jpg

Kendi işlerin ve sıkıntıların çok. Süreci gözlemlemekten ve olaylardan haberdar olmaktan neredeyse her zaman memnunsunuz.

4 SARI SAÇLI KIZI SEÇTİYSEN

Çok aktif ve dinamik bir insansın, boş boş oturamazsın. İşler tam olarak planladığınız gibi gittiğinde bundan hoşlanırsınız. Aynı anda birkaç süreci yönetmeyi tercih ediyorsunuz çünkü hayatınızdaki hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorsunuz.

sari-sac.jpg

Muhtemelen, her şeyi yapmak için her zaman zamanınız yoktur, genellikle önemsiz şeylerde boğulursunuz. Süreç, dikkat etmeyi bildiğiniz önemli noktaları vurgulamak için dışarıdan dikkatli bakış açınızdan faydalanacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN