Asla Aşık Olmamanız Gereken Burçlar! İşte Birbirinden Uzak Durması Gereken Sevgililer...

Asla Aşık Olmamanız Gereken Burçlar! İşte Birbirinden Uzak Durması Gereken Sevgililer...

Herhangi bir burç diğer burçlara aşık olabilir . Tabi ki teknik olarak . Ancak zodyak uyumluluğuna göre, bazı burçlar asla bir araya gelmemeli. İşte en uygun mekanlarda bile asla bir araya gelmemesi gereken burçlar...

1. KOÇ VE YENGEÇ İŞİNİZ BAŞTAN ZOR

Koç, hızlı hareket etmeyi ve anın romantizminden yararlanmayı sever . Bu bağlantı kıvılcımını hissedip hemen harekete geçmekten daha iyi ne olabilir? Ancak bu, duygusal olan ve doğru şekilde güven oluşturmak için zamana ihtiyaç duyan Yengeçler için pek işe yaramaz. Onlar için romantizm bir sanat eseridir ve Tanrı ayrıntılarda gizlidir. Bu düşünceli jestler - her randevu gecesi en sevdiğiniz şarap şişesini satın almak - ve ortakların zaman içinde birlikte yaptıkları şakalar - bu umutsuz romantikleri parmak uçlarında tutuyor. Ne yazık ki, bu duygusal yengeçler bağlanmak için yeterince rahat olduklarında, Koç zaten Yengeç'in onlardan olmadığını varsaymış ve yoluna devam etmiştir.

2. İKİZLER VE AKREP ASLA BİRARAYA GELMEMELİ

İkizlerin özgürce dolaşan zihni, görünüşte çelişkili fikirlere sahip olmalarına yol açabilir… bu da, partnerinin her zaman her şeyde nerede durduğunu bilmesi gereken bir Akrep'i korkutabilir. Zemin sürekli ayaklarının altından kayıyorsa, bir Akrep, kalplerini kalıcı bir ortaklığa yatırmak için kendini güvende hissetmeyecektir. Tutarlı olamayacak kadar dürtüselseniz, güvenilir olduğunuzu nasıl bilecekler? Öte yandan İkizler, dinamik bir ortamda en rahat olanlardır ve değişken tuhaf oldukları için kabul edilmeleri gerekir.

burc.jpg

3. OĞLAK VE YAY BAŞTAN YOLLARI AYIRMANIZDA FAYDA VAR

Oğlak tek kelimeyle özetlenebilirse, “profesyonel” olurdu. Çalışkan , hırslı ve düğmelidirler. Bu, havasız anlamına gelmez - bu, ne istedikleri konusunda ciddi oldukları anlamına gelir, bu da inanılmaz derecede romantik ve güvenilir hayat arkadaşları yapabilir. Öte yandan Yay, daha çok büyüleyici acemi şansı ile karıştırılan o pis deha havasıyla ilgili. Taranmamış saçları ve yanlış hizalanmış düğmelerle geç gelmeleri kimin umurunda? Odadaki herkesi onları affetmeye ikna edebileceklerini biliyorlar. Oğlak burcu hariç. Üzgünüz, ancak bu iyi bir şekilde bir araya getirilmiş ve organize edilmiş deniz keçileri, zamanında olmanızı istiyor.

4. BOĞA VE KOVA HIZLICA BİRBİRİNİZDEN UZAKLAŞIN

Zodyak'ın boğası , özellikle kalple ilgili konularda istikrarlı ve öngörülebilir . Bu, bazıları için romantizm ve güvenilirlik, bazıları için ise durgunluk anlamına gelebilir. Zodyakın yenilikçileri ve ikonoklastları Kova için , aynı şeyi aynı şekilde yapmak boğulma ve can sıkıntısı için bir reçetedir. Her şeyden önce özgünlükleri ile açılırlar ve çıktıkları kişinin onları entelektüel ve sanatsal olarak uyarmasına ihtiyaçları vardır. Besleyici Boğa için, bu çok fazla boşa harcanmış enerji gibi görünüyor. Kendileri için neyin işe yaradığını bulduklarında, neden bozsunlar? Ancak Kova, farklı bir şekilde bir araya gelebilmeleri için bir şeyleri kırmaya çok isteklidir. Doğaları gereği "monotonluğun dikkatli olmanın korkunç ödülü olduğuna" inanırlar, bu nedenle her zaman masada bir hız değişikliği vardır.

burc-sevgili.jpg

5. ASLAN VE BALIKLAR BİRLİKTELİĞİNİZ KABUSA DÖNEBİLİR

Hassas Balıklar bilgelik ve başkaları için empati ile dolup taşmaktadır. Cesur Aslanlar kendilerine duydukları sevgi ve mürettebatına olan bağlılıklarıyla dolup taşmaktadır ve bir ortaktan daha azını istemezler . Bir Aslan, başka bir fikir için kredi çalan bir iş arkadaşı hakkında sızabilir , Balık ise hikayenin diğer tarafını görmeye başlayabilir. Senin arkanda olmadıklarından değil, Aslan, Balık dünyadaki herkesin arkasını kollamak istiyor.

6. BAŞAK VE TERAZİ BİRBİRLERİNİ İTERLER

Başak zekası, tüm zodyaktaki en esprili zekalardan biridir ve bu onların gözü kara gerçekçi doğalarından gelir. Bir kat şekerle uğraşmazlar; Onlara göre hayatın acısı, dürüstlük ve mizahla yüzleşmektir. Bu bazıları için canlandırıcı gelebilir, ancak zodyakın diğer romantik sakini Terazi için şekerlerini gerçekten seviyorlar… ve onu fazladan şekerle alacaklar. Aşkta ve hayatta iyimserdirler ve birlikte çalışırsak neredeyse her şeyin mümkün olduğuna inanma eğilimindedirler. Ancak ilham verici buldukları şey, Terazi için büyük bir eski huysuz gibi görünen Başak için tamamen naif geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN