İnanamayacaksınız: Çamaşır Makinesine Islak Mendil Atın, Bakın Neler Oluyor...

İnanamayacaksınız: Çamaşır Makinesine Islak Mendil Atın, Bakın Neler Oluyor...

Ortalama bir insan haftada yaklaşık 4 saatini çamaşır yıkamaya harcıyor. Modern çamaşır makineleri işin çoğunu yaparken, yıkamanın sonucunu önemli ölçüde iyileştirebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa veya çok fazla koyu renk kıyafetiniz varsa, bu yöntem kesinlikle kullanışlı olacaktır. Çamaşır makinenize çamaşırlarınızı doldurmadan önce sadece ıslak mendil koyun ve ne olacağını göreceksiniz.

Her evcil hayvan sahibi evdeki ve tabiki de giysilerindeki kısa tüylerden şikayetçidir. Sevimli dostlarımızın tüylerini bu yöntemle dert etmeyin. Giysilerdeki ve ya örtülerdeki tüylerden kurtulmak için normal bir yıkama döngüsüne ıslak mendil eklemeniz yeterlidir ve bu, yıkanırken çamaşırlarınızdaki gevşek evcil hayvan tüylerini, kiri veya kılları çekerek, tiftiklenme olmadan giysilerinizin daha temiz görünmesini sağlar.

ISLAK MENDİL ÇAMAŞIRLARINIZIN DAHA TEMİZ GÖRÜNMESİNİ SAĞLAR

Islak mendiller çamaşır makinesindeyken, giysilerdeki tüyleri ve ipleri temizler. Islak mendiller küçücük tüy ve kumaş parçalarını temizler ve onlara tutunurlar. Her şey söylendiğinde ve yapıldığında kıyafetlerinizin çok daha temiz görünmesini sağlar.

islak-mendil-camasir-makinesi-killar.jpg

HER ISLAK MENDİL ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE KULLANILIR MI?

Bu işi iyi yapmanın sırlarından biri, çamaşır makinesinde kendinizi 3 ıslak mendille sınırlamaktır. Mendiller, tamburlar dönmeye başladığında işlerini yapmaya başlayacaktır. Giysileri her yıkadığınızda, en iyi sonuçları görmek için yeni ıslak mendiller ekleyin.

İşlem sırasında yırtılmamaları için güçlü ıslak mendiller de kullanmalısınız. Onları daha küçük şeritler halinde yırtın ve bunu yapmakta zorlanıyorsanız, doğru kalınlıktadırlar.

KAĞIT VE YA KUMAŞ MENDİLLER NEDEN İŞE YARAMAZ?

Islak mendilleri sadece kumaş veya kağıtla değiştireceğinizi düşünüyorsanız, aynı sonuçları vermeyecektir. Kağıt mendiller yeterince kalın değildir, bu nedenle giysilerinizdeki birçok küçük parçayı temizlemek zorunda kalacaksınız. Kumaş mendiller pek bir şey yapmaz.

islak-mendil-camasir-makinesi-temizlik.jpg

Islak mendiller, giysilerdeki tüyleri ve tüyleri gidermeye yardımcı olur. Küçük kumaş, kürk ve saç parçalarını temizleyen bir emici görevi görürler. Tüm bu parçacıklar ıslak mendillere bulaşır ve sonuç olarak giysiler çok daha temiz görünür ve tüm bu artıkları giysilerinizden kendiniz toplamak zorunda kalmazsınız.

Giysilerinize ıslak mendil kokusu bulaşmasından endişe ediyorsanız, kokusuz veya antibakteriyel bir ürün seçin. Kokuyu gidermek için biraz yumuşatıcı da eklenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN