10'un derdi çok büyük

10'un derdi çok büyük

Barcelona’ya transferi ile kariyerinin en büyük adımını atan, Türkiye Milli Takımı denilince ilk akla gelen isim olan kaptan Arda, kabus gibi süreçten geçiyor... İspanya maçında ilk kez ıslıklanan ve taraftar ile gerilim yaşayan yıldız oyuncu, hem performans hem de moral bakımından büyük bir düşüş yaşıyor.

[Karar]

İspanya karşısında adeta yokları oynayan ve 3-0 mağlup olmaktan kurtulamayan Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan, kariyerinin en parlak döneminde adeta türbülunsa girdi... Geçen sezonun başında Barcelona’ya transferi ile uzun süre gündemi meşgul eden ancak İspanyol futbol devinin yasağı nedeniyle futbol oynamak için ocak ayını beklemek zorunda kalan yıldız oyuncu, bir türlü Atletico Madrid dönemindeki parlak günlerine ulaşamadı. Türk Milli Takımı’nın reklam yüzü haline gelen ve en büyük kozu olarak gösterilen Arda, İspanya maçında ilk kez taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Sahadaki şokun üzerine bir de taraftarın tepkisine maruz
kalan tecrübeli futbolcu, bir ara tribünler ile ağız dalaşına da girdi. EURO 2016 elemelerinin son dönemindeki görüntüsünden eser kalmayan Milli Takımımızın sergilediği kötü oyunda en büyük pay sahipleri arasında gösterilen Arda, moral bakımından da büyük bir düşüş yaşıyor.

16-06/18/19krr19arda-3.jpg

İspanya maçı sonrası kaptan Arda Turan'ı Barcelona'dan takım arkadaşı Iniesta teselli etmişti / FOTO: İHA

‘KALACAĞIM’ DİYOR AMA...

Reklamlardaki başarısını yeşil sahalara taşımakta güçlük çeken yıldız oyuncunun Barcelona’daki geleceği de bir süredir tartışılır hale geldi. Arda, açıklamalarında Katalan ekibinde kalacağını dile getirse de otoriteler bunun kolay olmadığını savunuyor...

16-06/18/19krr19arda.jpg

KAPTANDAN 'SESSİZ ÇIĞLIK'

İspanya maçında kendisini ıslıklayan Türk futbolseverler ile kısa bir gerginlik yaşayan Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan’a en büyük destek meslektaşlarından geldi. Eleştirilere Instagram hesabında paylaştığı yorumsuz fotoğraf ile tepki gösteren yıldız oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni geldi. Sevenlerinin “Gururumuzsun, öyle de kalacaksın”, “Adam gibi adamsın bir maçta iyi olamamak da var” gibi yorumlar ile moral vermeye çalıştığı Arda’ya takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Burak Yılmaz, Şener Özbayraklı, Olcay Şahan ve hocası Fatih Terim’in yanı sıra; Kevin Prince Boateng ve İlkay Gündoğan’dan tam destek geldi. Tecrübeli futbolcu, İspanya maçı sonrası sahadan çıkarken de Barça’dan takım arkadaşı Iniesta tarafından teselli edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN