13 megapiksel ön kameralı Asus ZenFone Selfie duyuruldu

13 megapiksel ön kameralı Asus ZenFone Selfie duyuruldu

Asus, duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı telefonu ZenFone Selfie ile sektördeli en yüksek çözünürlüklü ön kameralardan birini kullanıcılara sunuyor.

Selfie akımı durmaksızın gelişiyor. Akıllı telefon sahipleri cihazlarının ön kamerasını kullanarak fotoğraf çekmeye devam derken teknoloji şirketleri de bu alandaki geliştirmeleri devam ettiriyorlar. Tayvan menşeili Asus, duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı telefonu ZenFone Selfie ile pazardaki en yüksek çözünürlüklü ön kameralardan birini kullanıcılara sunuyor.

13 megapiksel ön kameraya sahip olan ZenFone Selfie, geniş diyafram açıklığı sayesinde düşük ışık koşulları altında çok daha net fotoğrafların çekilebilmesine de olanak tanıyor. Lazer otofokusu da teknoloji özellikleri arasında bulunduran Asus’sun selfie odaklı akıllı telefonunda dikkat çeken bir diğer özellik de 88 derecelik oldukça iddialı bir geniş açı lens barındırması. Bu sayede selfie çekerken daha geniş alan kadraja dahil edilirken video yayınlarında da yine aynı sonuçlar elde ediliyor.

15-06/01/zenfone-selfie_1_678x452-01.jpg

Android’li cihazda diğer teknoloji özellikleri de dikkate değer. Intel Atom işlemci ile gelen ZenFone Selfie, 5.5 inçlik 1080p ekrana sahip. Gorilla Glass 4 ile korunan ekranı, kılcal çizilmelere karşı dayanıklı bir yapı sunuyor. RAM konusunda ise henüz açıklama paylaşılmadı. 2 GB RAM bekleniyor, ancak şirketin kısa süre önce satışa sunduğu 4 GB RAM’li ZenFone 2 modeli akla geliyor ve ZenFone modelinde de bir 4 GB RAM sürprizi yapabileceği konuşuluyor.

Üründe arka kamera da 13 megapiksel. Ayrıca yedi farklı renkle gelecek: beyaz, pembe, deniz mavisi, siyah, altın, gri ve kırmızı metalik. Android 5.0 Lollipop ve Zen UI ise yazılım tarafındaki özellikleri olacak. Fiyat bilgisi ise henüz netlik kazanmış değil. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN