15 metrelik dev Adana'da: Gören telefonuna sarıldı

Adana'da denize açılan balıkçılar, 15 metre uzunluğunda oluklu balinayı görünce gözlerine inanamadı. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen balıkçılar, dev balinayı cep telefonları ile görüntüledi.

Adana'da Karataş ilçesinde denize açılan balıkçılar büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Tekneleriyle seyir halindeyken 15 metre uzunluğunda oluklu balinayı gören balıkçılar, şaşkına döndü. Balinayı görünce çok heyecanlanan balıkçılar, o anları anbean kaydetti.

Karataş ilçesinde Akdeniz'e balık tutmak için tekne ile açılan balıkçılar, kıyıdan yaklaşık 16 kilometre uzakta oluklu balina ile karşılaştı. Bir süre teknenin yanından ilerleyen balinayı gören balıkçılar, heyecanla telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirmek istedi. Balinanın teknenin yanında yüzdüğü anlar, balıkçılar tarafından anbean kaydedildi. Balina, birkaç dakika sonra teknenin yanından uzaklaşarak gözden kayboldu.

oluklubalina-jpg1-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN