15 Temmuz gecesi sela okuyan imamı ölümle tehdit eden baba ve oğul cezaevinde

15 Temmuz gecesi sela okuyan imamı ölümle tehdit eden baba ve oğul cezaevinde

Darbe girişimi sırasında sela okuyan imama saldırıp ölümle tehdit eden baba ve lise öğrencisi oğlu cezaevine gönderildi.

Darbe gecesi İstanbul'daki bir camide yaşanan olay FETÖ'cü darbecilerin gözlerinin ne kadar döndüğünü bir kez daha ortaya koydu.

Tüyler ürperten görüntü TVNET haber kanalı tarafından yayınlandı.

SELA OKUYAN İMAMA SALDIRI

Buna göre Başakşehir'de imamlık yapan Abdulhekim Yıldız, darbeye karşı birlik çağrısı yapmak üzere sela okuduktan sonra FETÖ'cü darbecilere destek veren bir grup sivil hainin saldırısına uğradı.

İŞTE O ANLAR

SİLAH ÇIKARTIP ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Gözü dönmüş sivil hainler Yıldız'a saldırmakla kalmadı; silah kullanarak ölüm tehditleri savurdu. Devamında sadece imam Yıldız'ı değil darbeye karşı çıkan herkesi öldüreceklerini de söylediler.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Olayın ortaya çıkmasının ardından imamı tehdit eden kişilerin kimlikleri belirlendi.

Baba R.B. ve lise öğrencisi olan oğlu O.E.B. darbe girişiminden 2 gün sonra gözaltına alındı.

O.E.B emniyetteki ifadesinde darbecileri desteğini itiraf etti. Saldırganlar tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN