15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde korkutan görüntü asılsız çıktı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde korkutan görüntü asılsız çıktı

İstanbul'da saat 13.59'da meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremin ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hasar oluştuğu iddia edildi. Sosyal medyada paniğe neden olan görüntülerin daha sonra asılsız olduğu ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hasar oluştuğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

İstanbul'da büyük paniğe neden olan deprem sonrası büyük korku yaşandı. Depremle ilgili sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hasar oluştuğunu iddia etti.

Paylaşımlarda "Köprüleri kullanmayalım" uyarısı yapıldı.

19-09/26/deprem-sonrasi-fatih-sultan-mehmet-ve-yavuz-12466328_8142_o.jpg

Sosyal medyada paniğe neden olan görüntülerin daha sonra asılsız olduğu ortaya çıktı.

BAKANLIKTAN 'KÖPRÜ HASAR GÖRDÜ' AÇIKLAMASINA YALANLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hasar oluştuğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Silivri merkezli 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medyada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün fotoğrafı paylaşılarak, hasar gördüğü iddia edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri, bu iddiaların gerçek olmadığını, depremde köprüde hasar meydana gelmediğini belirtti. Fotoğrafta yer alan köprünün altındaki bölümün platform olduğu kaydedildi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) yapılan yazılı açıklamada ise "Deprem sonrası Boğaziçi'ndeki 3 köprüde de yapısal sorun olmadığı belirlendi" denildi. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN