15 yaşındaki Emine üvey ablası tarafından öldürüldü

15 yaşındaki Emine üvey ablası tarafından öldürüldü

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde 15 yaşındaki Yağmur Akgün, tartıştığı 19 yaşındaki üvey ablası Emine Büyükerdoğan tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında Akpınar Mahallesi, 232 Sokak’ta meydana geldi. Yağmur Akgün ile şahsi eşyalaranı karıştıran üvey ablası Emine Büyükerdoğan arasında evde çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Emine Büyükerdoğan, mutfaktan kaptığı ekmek bıçağı ile Akgün’ü kasığından yaraladı. Diğer aile bireylerinin çağırdığı ambulansla Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yağmur Akgün, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.Olayın ardından polis, Emine Büyükerdoğan’ı gözaltına aldı. 

MANİSA/DHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN