20 yaşındaki Filistinli genç İsrail askerini bıçakladı

20 yaşındaki Filistinli genç İsrail askerini bıçakladı

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde İsrail rejimine bağlı silahlı bir askere bıçaklı saldırı düzenlediği iddiasıyla 1 Filistinlinin gözaltına alındığı bildirildi.

İsrail rejimine bağlı Emniyet Sözcüsü Micky Rosenfeld yaptığı yazılı açıklamada, 20 yaşında Filistinli bir kadının bir İsrialli kadın askeri bıçakladığını öne sürdü.

Yaralı asker hastaneye kaldırıldı

Olayın Beytüllahim yakınındaki Rachel askeri kontrol noktasında gerçekleştiğini iddia eden Rosenfeld, "Saldırgan yakalandı ve olay yeri kapatıldı. Yaralı asker Ein Karem hastanesine kaldırıldı. Yakalanarak tutuklanan saldırganın üzerinde 2 adet bıçak bulundu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İsrail basınında yer alan haberlerde, yaralan askerin boynundan bıçak darbesi aldığı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.

KUDÜS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN