2014-2015 Şampiyonu Galatasaray!

2014-2015 Şampiyonu Galatasaray!

Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılılar 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nu 4. yıldızı kazanarak noktaladı.

[Karar]

Spor Toto süper Lig’de evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Galatasaray sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmış ve şampiyonluk için beklemeye geçmişti. Takipçisi Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir futbol Kulübü il 2-2 berabere kalmasıyla Cimbom şampiyonluğunu ilan etti.

Sezona Cesare Prandelli yönetiminde giren Aslan, çalkantılı bir sezon açılışı yaptı. Özellik Şampiyonlar Ligi’nde aldığı farklı mağlubiyetlerle konuşulan Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına gelmesiyle performansını artırmış, art arda galibiyet serileri yakalamıştı.

Türkiye Futbol Ligi’nin profesyonelleşmesinin ardından toplam 19 şampiyonluğu bulunan Galatasaray 2014-2015 sezonunu da şampiyon tamamlayarak 20. Şampiyonluğa ulaştı. Türkiye’de 3. yıldızı ilk kez armasına takan takım olan Galatasaray, bir ilki daha gerçekleştirerek 4. yıldıza da ilk kavuşan takım oldu.

Süper Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray’ın Rize deplasmanına as oyuncularından yoksun gitmesi bekleniyor.
Şampiyon Galatasaray sezonu iki kupa ile tamamlama hedefini taşıyor. 3 Haziran 2015’te Bursa Atatürk Stadyumu’nda Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Bursaspor ile karşılaşacak Cimbom, 2014-2015 sezonunu çifte zaferle bitirmeyi planlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN