3 ilde terör örgütü PKK'ya ağır darbe: 11 terörist etkisiz

3 ilde terör örgütü PKK'ya ağır darbe: 11 terörist etkisiz

Terör operasyonlarına ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanlığı, Hakkari ve Ağrı'da 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Şırnak'ta ise 5 teröristin teslim olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Hakkari'de 2, Ağrı'da 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Şırnak'ta ise 5 teröristin teslim olduğunu açıkladı.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, son 3 günde PKK'ya yönelik operasyonlarda 269 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

KOBRALARLA TAKİP

Hakkari'de Selahattin Eyyubi Havalimanı girişindeki polis noktasına düzenlenen terör saldırısına ilişkin ise şu bilgiler verildi:

"Hakkari Yüksekova Dağlıca Yolu üzerindeki Selahattin Eyyubi Havalimanı girişindeki polis noktasına eylem girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarından 2'si kobra aracı ile takip edilerek etkisiz hale getirilmiştir."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN