57 yıllık çift aynı gün koronavirüsten hayatını kaybetti

57 yıllık çift  aynı gün koronavirüsten hayatını kaybetti

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören 57 yıllık evli Necmettin Cirit (78) ve Birsen Cirit (75) çifti, hayatlarını kaybetti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan Cirit çifti, koronavirüs mücadelesine yenik düşerek hayata veda ettiler. Yaşlı çiftin cenazeleri Sakarya’nın Akyazı ilçesinde toprağa verildi. 

İzmit’te yaşayan 57 yıllık evli Necmettin Cirit ve Birsen Cirit çifti, bir süre önce yakalandıkları koronavirüs hastalığı nedeniyle Kocaeli’de hastanede tedavi altına alındı.

Yaklaşık 1 haftalık tedavi sonrası Necmettin Cirit dün hayatını kaybederken, 5 saat sonra da eşi Birsen Cirit aynı hastanede hayatını kaybetti.

koronavirus.jpg

Necmettin Cirit dün Birsen Cirit’in cenazesi ise bugün Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Küçücek Mahallesi’ndeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN