60 KPSS puanı şartıyla Tahsildar, Hizmetli ve Memur alımı | Sivas Güneykaya Belediyesi KPSS ile alım

60 KPSS puanı şartıyla Tahsildar, Hizmetli ve Memur alımı | Sivas Güneykaya Belediyesi KPSS ile alım

60 KPSS puanı şartıyla Sivas ili Güneykaya Belediyesi Tahsildar, Hizmetli ve Memur alımı yapacak. İşte 60 KPSS puanı şartıyla memur alım şartları...

Sivas ilinin Güneykaya Belediyesi yayınladığı ilanda 60 KPSS puanı ile memur alımı yapacağını duyurdu. Tahsildar, Hizmetli ve Zabıta Memuru alımı için yayımlanan ve 60 KPSS puanıyla başvuru yapılabileceği açıklanan kamu personeli alımı başladı. 

Sivas ili Güneykaya Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlayarak 60 KPSS puan ı şartı ile 3 farklı pozisyonda kamu personeli alımı yapacağını ilan etmişti. Söz konusu alım ilanına başvuru süreci başladı.

KPSS PUANI İLE 3 FARKLI KADRODA MEMUR ALIMI YAPILIYOR

Sivas Güneykara Belediyesi tarafından yayımlanan alım ilanında 3 farklı pozisyonda alım yapılacağı ilan edildi. Açık olan kadrolar arasında Tahsildar, Hizmetli ve Zabıta Memuru pozisyonları yer aldı. 

Yayımlanan ilan metnine göre belediye; Önlisans mezunu Tahsildar, Lise mezunu mezunu Hizmetli ve Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak.

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İlan edilen 3 farklı pozisyon için başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları arasında, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, şartları yer aldı.

Belediye ayrıca adayların her birinden KPSS'den en az 60 almış olmalarını, Zabıta alımlarına başvuru yapacak adayların erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmalarını ve 30 yaşından küçük olmalarını istiyor. Yine özel şartlara arasında bulunan koşullar arasında, Tahsildar ve zabıta memuru kadroları için M.E.B.'den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelendirmek, maddeleri bulunuyor.

60 KPSS PUANI İLE BAŞVURULAR 26 TEMMUZ'A KADAR

Söz konusu personel alımlarına başvuru süreci başlamış olup ilana başvuru yapacak adayların başvurularını 26 Temmuz tarihine kadar yapmaları gerekiyor. İlana başvurular kurumun ilgili birimlerine şahsen yapılacak.

İL İL MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN