70'lik zehir taciri polisten kaçamadı

70'lik zehir taciri polisten kaçamadı

Bursa'da, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 70 yaşındaki zanlının da arasında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 70 yaşındaki E.Ş., A.Y., İ.B., R.E. ve H.Ö. gözaltına alındı.

Şüphelilerden E.Ş.’nin evinde 420 gram esrar ele geçirildi. Diğer şüphelilerin ev ve araçlarında ise 1 kilo 100 gram metamfetamin, 30 gram bonzai, bir miktar kokain, 4 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 17 mermi bulundu. 

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 70 yaşındaki E.Ş.’nin yürümekte zorluk çektiği görüldü. 5 şüpheli, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN