9 yaşındaki Ryan Kaji bu yıl da YouTube'un en çok kazananı

9 yaşındaki Ryan Kaji bu yıl da YouTube'un en çok kazananı

9 yaşındaki Ryan Kaji, yine YouTube'un en çok kazananı oldu. Kaji, YouTube'da yayınladığı oyuncak kutusu açma videoları ile 29.5 milyon dolar kazandı. Kaji, geçen yıl da en çok kazananlar listesinin zirvesindeydi.

9 yaşındaki Ryan Kaji, 2020 yılında yaptığı YouTube videolarından yaklaşık 30 milyon dolar gelir elde ederek bir kez daha YouTube'un en çok kazananları listesinde zirvede. YouTube'da yayınladığı oyuncak kutusu açma videolarıyla tanınan Kaji, kanalından bu sene 29.5 milyon dolar gelir elde etti.

KENDİ TV ŞOVUNU YAPACAK

The Guardian'ın aktardığına göre Kaji, kendi ismini taşıyan oyuncak ve giyim markasından da yaklaşık 200 milyon dolar kazandı. Kaji, 2020'de ayrıca Nickelodeon ile kendi TV şovu için anlaşmaya vardı.

9 KANALI VAR

Texaslı Ryan Kaji'nin 9 YouTube kanalı bulunuyor; bunlardan en popüler olanı 41.7 aboneli "Ryan's World" kanalı. Kaji'nin en popüler videosu "Huge Eggs Surprise Toys Challenge" şu ana kadar 2 milyardan fazla izlendi. Kaji, geride kalan iki senede de en çok gelir elde eden YouTuber olmuştu.

Kaji ve ailesine, ABD Federal Ticaret Komisyonu video sponsorları uygun bir şekilde bildirilmediği için soruşturma başlattı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN