ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye'ye gelecek

ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye'ye gelecek

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın, önümüzdeki ay Türkiye'yi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile bir araya geleceği bildirildi.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın Ocak ayı içerisinde Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağı bildirildi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ziyaretin Davos'ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde gerçekleştirileceği, Biden'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceği kaydedildi.

Gündem IŞİD ve Başika

AP, görüşmelerde Türkiye'nin Suriye sınırında IŞİD'e karşı güvenlik önlemlerinin artırılması ve Musul'un Başika bölgesinde bulunan Türk askerleri nedeniyle Irak ile yaşanan gerilim konularının ele alınacağını belirtti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak ile tansiyonun yükselmesinin ardından Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN