ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Katarlı mevkidaşı ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Katarlı mevkidaşı ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ile Afganistan, Libya ve Sudan'daki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel meseleleri ele aldı.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Afganistan, Libya ve Sudan'ın da içinde bulunduğu bölgesel meselelerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Pompeo ile Katarlı mevkidaşı Al Sani'nin, başkent Washington'da bir araya geldiği kaydedildi.

Pompeo'nun, Al Sani'ye Katar’ın sivil havacılıktaki adil rekabete olan katkılarından ve ABD-Katar ortaklığının ilerlemesine dair çabalarından dolayı teşekkür ettiği belirtilen açıklamada, "Bakanlar, Afganistan, Libya ve Sudan'daki durumların yanı sıra İran yönetiminin zararlı etkisine karşı koyma çabalarını kapsayan bir dizi bölgesel sorunu da ele aldı." ifadesine yer verildi.

WASHINGTON/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN