ABD, FETÖ'cü Kanter'e takdirname verdi | Son dakika haberleri

ABD, FETÖ'cü Kanter'e takdirname verdi | Son dakika haberleri

Oklahoma eyalet yönetimi cemaatin NBA'deki basketçisi Enes Kanter’e takdirname verdi.

Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fetullah Gülen'e bağlığını ifade etmiş, ailesi tarafından evlatlıktan reddedilmişti. FETÖ'nün Türkiye'ye teslim edilmesi ile ilgili görüşmelerin sürdüğü süreçte Oklahoma eyaletinin hamlesi dikkat çekti.

ABD'nin Oklahoma Eyaleti, 29 Ekim'i Enes Kanter Günü ilan etti.

16-11/02/takdirname

Takdirname Oklahoma Eyaleti Valisi Mary Fallin imzasını taşıyor. Belgeyi Kanter, Twitter'dan paylaştı. 

Cemaatin basketçisi Kanter, FETÖ'nün darbe girişiminden sonra da Fetullah Gülen'e sahip çıkmıştı. Babası tarafından evlatlıktan reddedilen Kanter soyadını Gülen yapacağını açıklamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN