ABD heyeti FETÖ delilleri için Ankara'ya geldi

ABD heyeti FETÖ delilleri için Ankara'ya geldi

ABD heyeti, FETÖ delillerini görüşmek için Ankara'ya geldi. Aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu heyet, ilk temaslarına Ankara Adliyesi'nde başladı. ABD heyeti, FETÖ imamı, 15 Temmuz ihanetinin 3 numaralı sanığı Kemal Batmaz'ın ifadesine başvuracak.

ABD heyeti, FETÖ delillerini görüşmek için Ankara'ya geldi. Aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu heyet, ilk temaslarına Ankara Adliyesi'nde başladı. ABD heyeti, Ankara Adliyesi'nde FETÖ imamı Kemal Batmaz'ın ifadesine başvuracak. Heyet, ayrıca diğer FETÖ sanıklarının da ifadelerini değerlendirecek

YENİ DELİLLER PAYLAŞILACAK

Aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu ABD heyetinin bugün Ankara'da gerçekleştireceği görüşmelerle bakanlık yetkilisi düzeyindeki heyetler arası görüşme sayısı 6'a çıkacak.

Bu görüşmede yine FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ele alınacak.

ABD yetkililerinin ülkelerindeki FETÖ'ye yönelik soruşturmalarla ilgili bilgi vereceği görüşmelerde yeni deliller de heyetle paylaşılacak. Heyet, görüşmelerine yarın da devam edecek.

19-01/03/1025599365.jpg

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirlemişti.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN