ABD'de noel sabahı şiddetli patlama

ABD'de noel sabahı şiddetli patlama

ABD'nin Tennessee eyaletinin Nashville kentinde park halindeki bir araçta patlama yaşandı. Yetkililer vatandaşları bölgeye yaklaşmamaları için uyardı.

ABD’nin Tennessee eyaletinin Nashville şehrinde, bir otomobilde şiddetli patlama yaşandığı açıklandı. Polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

ABD’nin Tennessee eyaletindeki Nashville kentinin Broadway caddesinde bir araçta şiddetli bir patlamanın meydana geldiği duyuruldu. Patlamanın yerel saatle 06.30 sıralarında meydana geldiği, bölgedeki vatandaşların tahliye edildiği belirtildi. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken; polis ve itfaiye ekiplerinin bölgede incelemelerini sürdürdüğü açıklandı. Nashville İtfaiye Departmanı’ndan yapılan açıklamada, “Patlama alanından pencereler kırıldı. Lütfen bu bölgeye yaklaşmayın” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN