Abdi İpekçi'de Fenerbahçe bayrağı asılmadı

Abdi İpekçi'de Fenerbahçe bayrağı asılmadı

Gerilimin tavan yaptığı Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe yarı final serisi 4. maçı öncesi Abdi İpekçi Arena'nın dışında Sarı-Lacivertliler'in bayrağı asılmadı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasındaki Play-Off yarı final serisindeki gerilim devam ediyor. Türk sporunun ezeli rekabet içindeki iki köklü kulübü arasındaki gerilim, serinin 3. karşılaşmasında yaşanan olaylar sebebiyle tavan yapmıştı.

TÜKÜRÜK KAVGASI SÜRÜYOR

Fanatik'in haberine göre ara verilen mücadelenin sonunda Sarı-Lacivertliler'in başantrenörü Obradovic'in yüzüne Sarı-Kırmızılı bir taraftarın tükürdüğü iddiası gündemi uzun süre meşgul ederken, iki kulüpten üst üste sert açıklamalar yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Galatasaray'a verdiği 2 maç seyircisiz oynama cezası vermesi nedeniyle bu akşam Abdi İpekçi Arena'da kapalı kapılar ardından oynanacak serinin 4. müsabakası öncesi şok bir olay yaşandı.

Salonun dışındaki direklerde normalde TBF, Türkiye ve karşılaşacak 2 ekibin bayrakları asılırken, bu maç öncesi Fenerbahçe'nin bayrağına yer verilmedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN