ABD'li komutanla poz veren YPG'li terörist öldürüldü

ABD'li komutanla poz veren YPG'li terörist öldürüldü

Türk jetlerinin bombaladığı Karaçok Dağı bölgesini ABD'li komutanla objektiflere poz veren YPG'li Cemil Mazlum'un Rakka'da terör örgütü DEAŞ tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 25 Nisan 2017 tarihinde Sincar Dağı ve Karaçok Dağı bölgelerine hava harekâtı düzenlemişti. Yapılan harekâtta en az 89 PKK/PYD'li terörist öldürülmüştü.

YPG'Lİ SÜT DÜZEY TERÖRİST CEMİL MAZLUM ÖLDÜRÜLDÜ

Türk jetleri tarafından bombalanan yerleri incelemek için bölgeye gelen ABD'li komutanla vurulan mevzileri gezen PKK'lı Mazlum Kobane kod adlı Cemil Mazlum'un, Rakka operasyonunda, DEAŞ'ın yaptığı saldırı sonucu öldüğü iddia edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ YPG'DEN ABD DESTEĞİYLE RAKKA OPERASYONU

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG, ABD'nin desteğiyle 2 Haziran'ı 3 Haziran'a bağlayan gece Rakka operasyonunu başlatmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN