Abdullah Avcı Beşiktaş’a mı geldi? Abdullah Avcı’nın alacağı ücret ne kadar? Başakşehir dönemi bitti

Abdullah Avcı Beşiktaş’a mı geldi? Abdullah Avcı’nın alacağı ücret ne kadar? Başakşehir dönemi bitti

Medipol Başakşehir’in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, kulübüyle ayrılınca, Abdullah Avcı Beşiktaş’a mı geldi? Abdullah Avcı’nın alacağı ücret ne kadar ve Abdullah Avcı kaç yaşında? soruları soruluyor. Başarılı teknik direktör Abdullah Avcı, Başakşehir’den ayrıldı. Peki Abdullah Avcı hangi takıma gitti? Beşiktaş’a mı transfer oldu? Abdullah Avcı Beşiktaş’ta ne kadar alacak? İşte detaylar…

Şenol Güneş’in Millî Takım’a gitmesinin ardından boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna en güçlü aday olan Abdullah Avcı’nın Medipol Başakşehir’den ayrıldığı haberi son dakika olarak duyuruldu. Abdullah Avcı’nın Medipol Başakşehir’den ayrıldığı haberlerinin ardından Abdullah Avcı Beşiktaş’a mı gidiyor? Abdullah Avcı Beşiktaş’tan ne kadar alacak? Abdullah Avcı kaç yaşında? tarzında sorular soruluyor. İşte Abdullah Avcı ile ilgili detaylar…

Medipol Başakşehir’den Abdullah Avcı açıklaması

Medipol Başakşehir’in kurulduğu günden beri takımın teknik direktörlüğünü yapan, Abdullah Avcı ile yapılan görüşmelerin ardından, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığı açıklandı. Başakşehir, futbolun bilimsel yanına önem veren, karakteri ve duruşuyla Türk futbolu için örnek bir profil olan Abdullah Avcı ile uzun yıllardır süren birlikteliklerinin, bugün itibarıyla sona erdiğini vurgulayarak kendisine teşekkür etti.

İşte Başakşehir'in yaptıpı açıklama:

19-05/30/abdulah-avci-besiktastajpgg.jpg

Abdullah Avcı Beşiktaş’ta

Medipol Başakşehir’den yapılan ayrılık açıklamasının hemen arkasından Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’la anlaştığı duyuruldu. Beşiktaş, Abdullah Avcı ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN