Abdullah Gül AK Parti kongresine kutlama telgrafı gönderecek

Abdullah Gül AK Parti kongresine kutlama telgrafı gönderecek

11. Cumhurbaşkanı ve partinin önde gelen kurucularından Abdullah Gül AK Parti’nin 2. Olağanüstü kongresi için kutlama telgrafı göndererek mesajlarını iletecek.

11. Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül'ün AK Parti’nin 2. Olağanüstü kongresi için kutlama telgrafı göndereceği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre Gül, cumhurbaşkanı olarak görev yaptığı için kurucusu olsa da AK Parti’nin kongrelerine katılmayı tercih etmiyor. Geçmişte de Demirel gibi siyasetçiler aynı tutumu takınmıştı.

GÜL'E 3 KOLDAN DAVET

Binali Yıldırım’ın genel başkanlığa adaylığı açıklanınca Gül, kendisini arayarak tebrik etti. Binali Yıldırım da, telefon görüşmesinde Gül’ü kongreye davet etti. Bu davetin dışında Gül, AK parti içinden kongreye iki resmi yolla davet edildi. Birincisi Gül’ün İstanbul’daki ofisine resmi davetiye gönderildi. İkincisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Gül’ü arayarak resmi olarak kongreye davet etti.

KUTLAMA MESAJI GÖNDERECEK

Gül,  kongreye katılmayacak. Ancak kongreye bir kutlama telgrafı göndererek, mesajlarını iletecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN