Acımız var, konserler iptal

Acımız var, konserler iptal

Elazığ ve Malatya’yı sarsan depremin ardından konserini iptal eden ilk sanatçı Haluk Levent oldu. İstanbul’dan Isparta’ya birçok belediye de düzenledikleri konser etkinliklerini iptal ettiklerini duyurdu.

[Karar]

Türkiye’yi üzüntüye boğan Elazığ ve Malatya’yı sarsan 6,8 şiddetindeki depremin ardından konserlerini iptal eden ilk sanatçı Haluk Levent oldu. Levent, iptal haberini “Bu akşam Bursa Jolly Joker konserim vardı. Deprem nedeniyle erteledik. Bilet alanların iadesi Biletix tarafından yapılacaktır. Yarın akşam Florya Hayal Kahvesi konserimizi de erteledik. Konserimize gelen-gelecek olan tüm dostlardan özür dilerim.Yakında görüşeceğiz zaten” sözleriyle duyurdu.

CAN BONOMO HABERİ DUYUNCA SAHNEDEN İNDİ

Sanatçı sahne alacağı Bursa’da konser saatinin başlamasına dakikalar kala sahneye çıkarak, mekanı dolduran dinleyicilerine Elazığ’dan kötü haberler aldıklarını belirterek, konseri gerçekleştiremeyeceğini belirtti ve izin istedi. Can Bonomo ise İstanbul Ataşehir’deki If Performance Hall Ataşehir konseri sırasında deprem haberini alınca konserini iptal etti. 

BİRÇOK ŞARKICI DEPREME KAYITSIZ KALMADI

Dün bütün ülkenin Elazığ ve Malatya’dan gelen haberlere kilitlendiği saatlerde Rize Fındıklı, Antalya Akseki, Van İpekyolu, Balıkesir Burhaniye, Manisa Akhisar belediyeleri, İstanbul’da Çekmeköy, Bahçelievler, Beykoz ve Sultanbeyli belediyeleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çamlıhemşin Kaymakamlığı, Isparta Valiliği düzenledikleri konser ve eğlence etkinliklerini deprem nedeniyle iptal ettiklerini duyurdular.

Sanat dünyasından ise Fatma Turgut Uşak, Mahmut Tuncer, Ayhan Sicimoğlu gibi sanatçılarda konserlerini iptal ettiklerini baş sağlığı mesajlarıyla paylaştılar.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN