Acun Ilıcalı evlilik iddiaları hakkında açıklama yaptı

Acun Ilıcalı evlilik iddiaları hakkında açıklama yaptı

Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabında verdiği evlilik haberinin detayları ortaya çıktı. Hürriyet'te yer alan habere göre, Acun Ilıcalı da evlilik haberine doğruladı. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı çiftinin Eylül ayında düğün yapacağı öğrenildi. Sosyal medyayı aktif kullanan Şeyma Subaşı, beyazlar içindeki fotoğrafının altına 'evleniyorum' notu düşmüş, fotoğraf kısa sürede binlerce yorum almıştı.

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi modacı Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf takipçilerini heyecanlandırdı. Beyaz kıyafeti ve saçındaki çiçeklerle objektife poz veren Subaşı, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına " Büyük aşkın olduğu yerde her zaman mucizeler de vardır. Evleniyorum... Evet evleniyorum..." notunu düştü. 

NİKAH EYLÜLDE 

Şeyma Subaşı daha önce de sosyal medya hesabında evlilik duyurusu yapmış, kısa bir süre sonra bunun şaka olduğunu açıklamıştı. 
Acun Ilıcalı da evlilik haberine doğruladı. Düğünün Eylül ayında gerçekleşeceği öğrenildi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN