Adana merkezli 8 ilde FETÖ baskını | 21 şüpheli için gözaltı kararı

Adana merkezli 8 ilde FETÖ baskını | 21 şüpheli için gözaltı kararı

Adana merkezli 8 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturmada aralarında eski polis akademisi ve askeri okul öğrencilerinin de olduğu 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Eş zamanlı operasyonda bazı şüpheliler yakalandı.

Adana merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

8 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kimlikleri tespit edilen 21 şüpheliye yönelik operasyonda yakalanan bazı şüpheliler emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Şüpheliler arasında eski polis akademisi ve askeri okul öğrencileri ile örgütün askeri mahrem yapılanmasında yer alanların bulunduğu öğrenildi.

ADANA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN