Adana'da düzenlenen sosyal medya operasyonunda 12 kişi gözaltı

Adana'da düzenlenen sosyal medya operasyonunda 12 kişi gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele ile Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda sosyal medya aracılığıyla uyuşturucuya özendirenler gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının hakkında gözaltı kararı verdiği şüpheliler için düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.  Sosyal medya aracılığıyla uyuşturucuya özendirdikleri iddia edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda polisler uzun namlulu silahlarla sokak ve evlerin girişlerinde önlem aldı. 

Adana'da sosyal medya aracılığıyla uyuşturucu kullanımına özendirdiği ileri sürülen 12 şüphelinin yakalanması için özel harekat destekli operasyon düzenlendi. 

Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele ile Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medya hesaplarından başkalarını uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımına özendirdiği değerlendirilen kişilere yönelik çalışma başlattı.

polis-operasyon.jpg

ŞAFAK OPERASYONUNDA PEK ÇOK ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Ekipler, Adana Cumhuriyet Başsavcılığının hakkında gözaltı kararı verdiği 12 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu düzenledi.

Özel harekat polislerinin de desteğiyle tespit edilen adreslere baskın düzenleyen ekipler, bazı evlere kapıları kırarak girdi. Bu sırada bazı polisler uzun namlulu silahlarla sokak ve evlerin girişlerinde önlem aldı. 

Operasyon kapsamında gözaltına alınan bazı şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN