Adil Rami kimdir hangi mevkide oynuyor? Adil Rami serbest bırakıldı (Son transfer haberleri)

Adil Rami kimdir hangi mevkide oynuyor? Adil Rami serbest bırakıldı (Son transfer haberleri)

Pek çok defa Fenerbahçe’nin gündeminde yer edinen Fransız yıldız Adil Rami, kulübü Marsilya tarafından serbest bırakılınca, ‘Adil Rami kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor?’ soruları da sarı-lacivertli kulübe gönül verenler tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte detaylar…

Adı birçok kez Fenerbahçe ile anılan Adil Rami, bonservisi elinde bir şekilde Marsilya tarafından serbest bırakılınca, sarı-lacivertli kulübün yıldız futbolcu için yeniden harekete geçebileceği iddia edildi. Peki Adil Rami kimdir, aslen nerelidir, hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşındadır? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

ADİL RAMİ SERBEST

Birçok kez sarı-lacivertli kulübün gündemine gelen 34 yaşındaki yıldız futbolcu Adil Rami’nin sözleşmesi, kulübü Marsilya tarafından feshedildi. Bonservisi elinde bulunan Fas asıllı Fransız stoperin birçok kulübün listesinde olduğu kaydedilirken, Fenerbahçe’nin bu oyuncu için yeniden harekete geçebileceği öne sürüldü.

19-08/14/adil-ramijpgg.jpg

ADİL RAMİ KİMDİR?

27 Aralık 1985 tarihinde Fransa'nın Bastia kentinde doğan 1,90'lık stoper Adil Rami, futbola başladığı Frejus St-Raph'tan 206 yılında LOSC Lille B takımına transfer oldu. 2007'de LOSC Lille'le maçlara çıkan Adil Rami, 2011'de 6 milyon avro karşılığında La Liga ekibi Valencia'nın yolunu tuttu. Burada da başarılı bir 3 sezon geçiren Adil Rami, 2014'te Milan'a kiralık olarak gittikten bir sezon sonra Serie A ekibi'ne 4,25 milyon avro bedelle satıldı. 1 yıl da İtalya'da top koşturan Adil Rami, 2015'te 3,5 milyon avro bonservis bedeliyle La Liga'ya geri dönerek Sevilla forması giydi. 4 sezondur Sevilla'da top koşturan Adil Rami 2017’de de 6 milyon avro bonservis ücreti karşılığında ülkesi Fransa’nın Marsilya kulübüne transfer oldu. Burada da 2 sezon oynayan Adil Rami’nin sözleşmesi, Marsilya kulübü tarafından feshedildi.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN