AFAD'dan 3'üncü deprem açıklaması: Silivri ile Şarköy'deki depremler farklı fayda

AFAD'dan 3'üncü deprem açıklaması: Silivri ile Şarköy'deki depremler farklı fayda

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD'dan 3'üncü açıklama geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada "Meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem ile bu sabah Şarköy yakınlarında oluşan depremler farklı fay segmentleri üzerinde meydana gelmiştir" ifadelerine yer verildi.

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD'dan 3'üncü açıklama geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem ile bu sabah Şarköy yakınlarında oluşan depremler farklı fay segmentleri üzerinde meydana gelmiştir" ifadelerine yer verildi.

20-01/11/arkoy.jpg

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında bugün saat 06.28'de 1,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş, bu depremin ardından saat 15.26'ya kadar Şarköy ile Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa açıklarında, büyüklükleri 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem daha kaydedilmişti.

İSTANBUL'DA DEPREM PANİĞİ

Marmara Denizi'nde şiddetli deprem meydana geldi, İstanbul'da da hissedilen deprem büyük panik yaşattı. Kandilli Rasathanesi, depremin Silivri açıklarında 4,8 büyüklüğünde olduğu açıkladı. AFAD'a göre de depremin büyüklüğü 4,7. İlk açıklamalar İstanbul Valisi Yerlikaya ile İBB Başkanı İmamoğlu'ndan geldi. İstanbul Valisi'nden yapılan son açıklamada "Marmara Denizi'ndeki deprem sonrası şu ana kadar acil durum hatlarına herhangi bir çağrı gelmedi" ifadeleri kullanıldı. İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında 26 Eylül 2019'da büyük bir deprem meydana gelmişti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN