Afganistan'da Arganchva ilçesi Taliban'dan geri alındı

Afganistan'da Arganchva ilçesi Taliban'dan geri alındı

Afganistan'ın Badahşan vilayetinde 3 gün önce Taliban'ın kontrolüne geçen Arganchva ilçesi Afgan ordusu tarafından geri alındı.

Afganistan'ın kuzeydoğusundaki Badahşan vilayetinde 3 gün önce Taliban örgütünün kontrolüne geçen Arganchva ilçesi Afgan ordusu tarafından geri alındı.

Afganistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin, ilçenin geri alınması için düzenlediği operasyonda 14 militanın öldürüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, operasyon sonucu ilçe merkezi ve köylerinin kontrolünün güvenlik güçlerine geçtiği belirtildi.  

Taliban militanları üç gün önce yaptıkları saldırıda ilçenin kontrolünü ele geçirmişti.

KABİL/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN