Afganistan'da sivillere bombalı saldırı: 3 ölü

Afganistan'da sivillere bombalı saldırı: 3 ölü

Afganistan'ın Kapisa vilayetinde yol kenarına yerleştirilen bomba, sivillerin geçişi sırada patlatıldı. 3 kişinin öldüğü, 14 kişi de yaralandığı saldırının Taliban tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü.

Afganistan'ın Kapisa vilayetinde yol kenarına yerleştirilen bomba patladı.

Kapisa Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Abdul Şayik Şuriş, yaptığı açıklamada, Alasay pazarında yol kenarına yerleştirilen bombanın, sivillerin bölgeden geçtiği sırada patladığını belirtti.

Patlamada, 3 sivilin yaşamını yitirdiğini ifade eden Şuriş, 3'ü güvenlik görevlisi 8 kişinin de yaralandığını söyledi.

Şuriş, bombanın bölgeye Taliban tarafından yerleştirildiğini öne sürdü.

Taliban'dan henüz bir açıklama yapılmadı.

KABİL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN