Afganistan'da yola tuzaklanan bomba patlatıldı: 6 ölü

Afganistan'da yola tuzaklanan bomba patlatıldı: 6 ölü

Afganistan'ın batısındaki Gor vilayetinde, yol kenarına tuzaklanan bomba sivillerin geçişi esnasında patlatıldı. Saldırıda 6 sivil hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Tarık Aryen, basına yaptığı açıklamada, Gor'un Pallal bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bombanın, sivilleri taşıyan aracın bölgeden geçtiği sırada patlatıldığını söyledi.

6 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda 6 sivilin yaşamını yitirdiğini ifade eden Aryen, saldırının Taliban tarafından yapıldığını kaydetti.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN