Afrin'de bomba yüklü motosikletle saldırı

Afrin'de bomba yüklü motosikletle saldırı

Suriye'nin Afrin kentinde bomba yüklü motosikletle yapılan saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Suriye’nin Afrin şehrinde bomba yükle motosikletin patlaması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, yaralı sayısı ise 10’a çıktı.

Suriye’nin Afrin ilçesinde Cindire Caddesi’nde bomba yüklü motosiklet patlamış, patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi ağır şekilde yaralanmıştı. Sivil savunma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiği, yaralıların sayısının da 10’a yükseldiği aktarıldı.

SMO ASKERLERİNE DE SALDIRI YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda da yine Afrin ilçesinde seyir halindeki Suriye Milli Ordusu (SMO) askerilerine ait bir araç terör örgütü PKK/YPG tarafından hedef alındı. Düzenlenen topçu saldırısında 1 SMO askeri hayatını kaybederken, 1 asker de yaralandı. Saldırı haberini alan SMO askerleri olay yerine gelerek yaralı askeri hastaneye kaldırdı. Saldırıya uğrayan araçta sadece 2 asker bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN