Afyon'da okullar tatil mi? Sondakika Afyonkarahisar 2 Ocak 2020 okul tatil mi?

Afyon'da okullar tatil mi? Sondakika Afyonkarahisar 2 Ocak 2020 okul tatil mi?

Afyon'da okullar tatil mi? sorusu sondakika en çok araştırılan konuların başında geliyor. 2 Ocak 2020 Afyon'da kar yağışı etkili oluyor. Peki okullar tatil edildi mi? İşte sondakika gelişmeler...

Afyon'da okullar tatil mi? Sondakika Afyon’da 2 Ocak 2020'de kar tatili olup olmadığı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Afyonkarahisar’da havanın 2°C, parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı olması bekleniliyor. Peki okullar tatil olacak mı?

AFYON’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Afyon'da bugün (2 Ocak 2020) okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

AFYON HAVA DURUMU

AfyonKarahisar’da havanın 2°C, parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı olması bekleniliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Türkiye geneli bugün parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli, İstanbul, Balıkesir, Antalya, Muğla, Amasya, Ağrı, Tokat, Iğdır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde İç Anadolu'nun güney ve doğusu ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nu güneyi, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Afyonkarahisar, Tokat, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

20-01/02/afyon-hava-durumu.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN