Ağlama sırası Pakistan’da

Ağlama sırası Pakistan’da

Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu, tüm zamanların hasılat rekorunu kıran ‘7. Koğuştaki Mucize’ 13 Mart’ta Pakistan’da vizyona giriyor. Film, 2013’de Urduca dublajla Pakistanlılarla buluşan ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminden sonra ülkede vizyona giren ikinci Türk filmi olacak.

Aras Bulut İynemli ile Nisa Sofiya Aksongur’un başrolünü paylaştığı, Güney Kore yapımı ‘Miracle in Cell No.7’den Türk sinemasına uyarlanan ‘7. Koğuştaki Mucize’ 13 Mart’ta Pakistanlı sinemaseverlerle buluşacak. Türk drama dizilerini ilgiyle takip ettiği bilinen Pakistan izleyiciler, filmi heyecanla beklediklerine dair yorumlarda bulunuyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğuna oturduğu ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi Türkiye’de, 5 milyon 144 bin 563 seyirciyle 2019’un ‘En Çok İzlenen Filmi’ olmakla kalmayıp tüm zamanların en çok izlenen 9. filmi olarak aynı zamanda 87 milyon 440 bin 351 hasılatla ‘Tüm Zamanların Hasılat Rekoru’nu kırdı ve 85 milyon 986 bin 157 hasılatla ilk sırada yer alan Recep İvedik 5’i geride bırakmıştı.

Pakistan’da Bollywood ve Hollywood filmlerini almak ve dağıtmakla ilgilenen HKC Entertainment sahipliğiyle vizyona girecek film hakkında Pakistan basını da olumlu haberler yapıyor, filmin IMDB puanının 8.3 olduğu, 2019 yılında en çok izlenen Türk filmi olduğunu belirtiliyor. Film, İngilizce altyazılı Türkçe olarak yayınlanacak.

‘MOHABBAT EK ITTİFAK’

Ömer Faruk Sorak yönetmen koltuğunda oturduğu Mehmet Günsur, Belçim Bilgi, Altan Erkekli, Şebnem Dönmez’in başrollerini paylaştığı 2011 yapımı Aşk Tesadüfleri Sever filmi 16 Ekim 2013’te ‘Mohabbat Ek Ittifaq’ adıyla Urduca dublajla, Pakistan’la aynı anda Hindistan ve Bangladeş’te vizyona girmişti. Film 2011’de Türkiye’de 2,5 milyon kişi tarafından izlenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN