Ağlayan cuntacı generalden son mesaj: Yaptım bir hata Allah affetsin

Ağlayan cuntacı generalden son mesaj: Yaptım bir hata Allah affetsin

15 Temmuz’dan sonra tutuklanan ve ağladığı görüntüleri ortaya çıkan Kara Kuvvetleri Kuvvet Geliştirme Daire Başkanı Tuğgeneral Erhan Caha’nın ağabeyine, “Bir daha görüşemeyebiliriz, tutuklanacağım, yaptım bir hata Allah affetsin” şeklinde mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

İddianamede 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanan Kara Kuvetleri Kuvvet Geliştirme Daire Başkanı Tuğgeneral Erhan Caha’nda şüpheli olarak yer aldı.

Gözaltına alındığınırken ağladığı görüntüleri oratay çıkan Caha’nın cep telefonu mesajları da dosyaya girdi. Buna göre darbeci general 16 Temmuz saat 11:57’de durumunu soran ağabeyi İ.C.’ye, “Abi sağlığım iyi, bir daha görüşemeyebiliriz, tutuklanacağım, yaptım bir hata Allah affetsin ” şeklinde bir mesaj gönderdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN