Ahmet Çakar'dan Paris saldırısıyla ilgili olay paylaşım

Ahmet Çakar'dan Paris saldırısıyla ilgili olay paylaşım

Ahmet Çakar, Fransa'da yaşanan terör olayları için olay yaratacak bir yorumda bulundu.

Fransa'da oynanan Fransa - Almanya hazırlık maçı sırasında stat etrafında ve çeşitli yerlerde yapılan terör eylemleri dünyanın gündemine oturdu.

Her kesimden bu saldırılara tepki gelirken Ahmet Çakar'dan konuyla ilgili farklı bir yorum geldi.

İşte Ahmet Çakar'ın yorumu;

"Dünya şerefsiz olmuş. Ankara katliamına duyarsız kalanlar, Paris için dünyayı ayağa kaldırıyorlar. Tabi ki her türlü terörü kınıyorum. Global güçler ve büyük ülkeler bizde ki bir kısım teröre özgürlük mücadelesi dediler ve şimdi artık terörün kokusunu hissediyorlar.

Ülkemizde yasanan bir terör sonrası sınırları kapatsaydık, Türkiye yetersiz, istihbaratı uyuyan zavallı bir ülke derlerdi, peki şimdi. Terörün yılan gibi olduğunu yine gördük, "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" dersen , o yılan bir gün seni de sokacaktır, soktu da."

15-11/14/ekran-resmi-2015-11-14-115936

15-11/14/ekran-resmi-2015-11-14-115928Ahmet Çakar'ın Paris saldırılarına tepkisi Twitter'ı salladı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN