Ailesinin evinde 30 yıl boyunca tutuklu kalan adam kurtarıldı

Ailesinin evinde 30 yıl boyunca tutuklu kalan adam kurtarıldı

Almanya'nın Hollfeld kentine gönüllü işçi olarak taşınan bir adam, 30 yıl boyunca annesi ve babası tarafından evde rehin alınan Markus D.'yi, polisi arayarak kurtardı.

[Karar]

Almanya, son günlerde yaşanan ilginç bir olayı konuşuyor.Hollfeld şehrinde 43 yaşındaki Markus D., ailesi tarafından 30 yıl rehin alındıktan sonra kurtarıldı. Kente giden gönüllü bir işçi tarafından fark edilen durum, polise haber verildi. Yaşanan bu korkunç olayın 5 binlik nüfuslu bir köy yerinde nasıl ortaya çıkmadığı ise tartışma konusu yarattı. 

İddialara göre köylüler 43 yaşındaki Markus'un ailesi tarafından rehin alındığını biliyor fakat kimse müdahale etmek istemiyordu. Gönüllü işçi olarak süreli çalışmak için köye taşınan (adını belirtmek istemiyor) adam, kıraathanede köylülerle bir araya gelince, 30 yıldır evde tutuklu olan Markus'un hikayesini öğrenmiş. Eve gittikten sonra kara kara düşünen bu adam, polise giderek aileyi ihbar etti. 

POLİS EKİBİ ADAMI KURTARDI

İhbar üzerine bahsedilen ailenin evinde arama yapan polis, 30 yıl boyunca rehin alınan Markus'u kurtardı. 

İfade vermek üzere gözalaltına alınan Anne ve baba, oğullarının 13 yaşından bu yana kendiliğinden dışarı çıkmak istemediğini ve psikolojik sorunlar yüzünden insan görmek istemediğini savundu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN