AK Parti Antalya’ya 125 milletvekili aday adayı başvurdu! AK Parti Antalya aday adayları listesi

AK Parti Antalya’ya 125 milletvekili aday adayı başvurdu! AK Parti Antalya aday adayları listesi

AK Parti Antalya‘da milletvekilliği aday adayı başvuru süreci tamamlandı. Başvuru süreci boyunca 125 isim milletvekilli adaylığına aday oldu. AK Parti 27. dönem Antalya milletvekili aday adayları kesin listesi açıklandığında sayfamızdan görebilirsiniz.

AK Parti Antalya‘da milletvekilliği aday adayı başvuru süreci tamamlandı. Başvuru süreci boyunca 125 isim milletvekilli adaylığına aday oldu. AK Parti Antalya milletvekili aday adayları kesin listesi açıklandığında sayfamızdan görebilirsiniz. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri AK Parti Antalya milletvekili aday adaylarını karar.com'dan takip edebilirsiniz. 

AK PARTİ'YE ANTALYA'DAN 125 ADAY ADAYI

Başvurular ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş Millete hizmet yolunda AK Parti’ ye yine her dönemde olduğu gibi büyük teveccüh yaşandığını söyledi. Aday adaylığı başvuru sürecinini başlamasının ardından memleket, millete AK Parti kadrolarında milletvekili olarak hizmet etmek isteyenlerin başvurularını aldıklarını hatırlatan Taş, " Ülkemiz ve milletimiz için son derece önemli bir seçimin öncesinde partimize duyulan bu güven hepimizi ülkemiz adına mutlu etmiştir. Antalya’dan 125 milletvekili aday adayımızın başvurularını alarak başvuru sürecimizi tamamladık. Başvuru süresinin tamamlanmasıyla listemizi genel merkezimize göndereceğiz. Tabi bu sürecin en önemli ayaklarından biriside temayül yoklamalarımız olacaktır. 5 Mayıs Cumartesi günü ülke genelinde tüm teşkilatlarımız temayül yoklamalarını gerçekleştirecek Biz de Antalya’mızda gerçekleştireceğimiz temayül yoklamalarımızla birlikte genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin kararını bekleyeceğiz. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu tarihi süreçte partimizin milletvekilliğine talip olan tüm aday adaylarımıza partimiz adına teşekkür ederim. " dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN