AK Parti Çankırı İl Başkanı koronaya yakalandı

AK Parti Çankırı İl Başkanı koronaya yakalandı

AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik koronavirüse yakalandı. Sağlk durumunun iyi olduğunu söyleyen Çelik'in tedavisi evinde yapılıyor.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, sosyal medya hesabından Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, vücudunda ağrı hissetmesi sonrasında Çankırı Özel Karatekin Hastanesine yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirdi. Çelik yaptığı açıklamada, "Dün vücut ağrım vardı, biraz ondan dolayı tedbir amaçlı Covid-19 testi yapıldı. Testim pozitif çıktı. Şu anda evdeyim, karantina sürecimi evde geçireceğim. Herkes mutlaka maske ve mesafe kurallarına uymalı, temizliğine dikkat etmeli. Korona virüse karşı alınan tedbir kurallarımıza riayet edelim. Bana bir şey olmaz demeyelim kesinlikle. Tedbirlerimizi mutlaka alalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyalım. Vatandaşlarımız bu konuda daha hassas olurlarsa bu süreci atlatarak normal hayatımıza dönmeye başlarız. Bu süreçte vatandaşımızın kurallara uymalarına bağlı. Elimizden geldiğinde maske ve dezenfektan kullanımını ihmal etmeyelim” dedi.

Daha önce de AK Partili Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz virüse yakalandığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN