AK Parti Sözcüsü Çelik: Somali yalnız bırakılmayacak

AK Parti Sözcüsü Çelik: Somali yalnız bırakılmayacak

Mogadişu'da 2'si Türk 90 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Somali hükümetinin yanında olduklarını dile getiren AK Parti Sözcüsü Çelik, "Somali her zaman Türkiye'yi yanında hissedecek" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Somali'de meydana gelen patlama sonrası yaptığı açıklamada, "Orası önemli ve dost bir ülke, yalnız bırakılmayacak" ifadelerini kullandı. Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"SOMALİ, TÜRKİYE'Yİ YANINDA HİSSEDECEK"

-Türkiye, her zaman onların yanında, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye güçlendikçe Somali, hiçbir zaman yalnız kalmayacak. Her zaman Türkiye'yi yanında hissedecekler. Teröre karşı mücadelesinde de sonuna kadar Somali ile beraber olacağız.

" 'TÜRK GEMİLERİNİ VURUN' DİYEN BİRİSİ NASIL ILIMLI OLABİLİR?

-CHP'den yapılan açıklamada, 'Türkiye'nin güçlerini, gemilerini vurun' diyen Hafter'in ılımlı ve seküler bir kişi olduğu söylendi. Onları kimin desteklediğine bakarsanız ne kadar ılımlı ne kadar seküler olduğunu görürsünüz. 'Türkiye'yi, Türk gemilerini vurun, Türk hedeflerini vurun' diyen birisine nasıl 'ılımlı' diyebilirsiniz?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN