AK Parti'de bir koronavirüs vakası daha: Özhaseki'nin testi pozitif

AK Parti'de bir koronavirüs vakası daha: Özhaseki'nin testi pozitif

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu iyi olan Özhaseki'nin tedavisi evde devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Test sonucu pozitif çıkan Özhaseki, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Mehmet Özhaseki'nin tedavisine evde devam ediliyor. 

Özhaseki, ''Herkesten hayır dualarını eksik etmemesini istirham ediyorum. Yoğun tempo içinde irtibatlı olduğum dostlarımızın dikkatli olmalarını hususen rica ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin'' sözlerine de yer verdi. 

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DA VİRÜSE YAKALANDI

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'ün koronavirüs testi de pozitif çıktı.

Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, tedavisinin evde devam ettiğini ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN