AK Parti'de özlenen tablo

AK Parti'de özlenen tablo

Ak Parti Ünye 5.Olağan Kongresi ile birlikte Ünye İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Tavlı ve yeni yönetim Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve ekibi ile bir araya geldi.

Seçimden sonra gerçekleştirilen ilk resmi toplantıda birliktelik ve uyum mesajları verilirken, Ünye’nin geleceği için ele ele uyum ve gayret içinde çalışılacağı vurgulandı.

Toplantıda ayrıca 24 Mart Cumaertesi günü yapılacak olan Ak Parti Ordu 6.Olağan Kongresi hazırlıkları da görüşüldü.

BAŞKAN TAVLI, “ZAMAN, ÜNYE İÇİN UYUM İÇİNDE ÇALIŞMA ZAMANIDIR”

Toplantıda konuşan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, bundan sonraki süreçte yeni yönetim olarak Ünye Belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Başkan Tavlı, “Adalet ve Kalkınma Partisi hizmetin adresidir. Ak Partili tüm belediyelerde olduğu gibi Ünye Belediyemizin de milletimize hizmet etmeyi birinci öncelik olarak gördüğü, bu süreçte de çalışmaları gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalıştığını şahsen biliyor, takdir ediyor ve teşekkür ediyorum. Önümüzde bizleri bekleyen, genel olarak Hükümetimizin, Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Sayın. Numan Kurtulmuş’un ve milletvekillerimizin destekleriyle yapılması hedeflenen Organize Sanayi Bölgesi, Üniversite Kampüs alanının oluşturulması, Ünye-Akkuş-Niksar yolunun yapılması ve Ünyemizin çehresini değiştirecek ilave hizmetlerin gerçekleştirmenin gayreti ve azmi içinde olmaya devam edeceğiz. Yerel hizmetlerde de Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ünye Belediye Başkanımızla uyum içinde çalışarak milletimize layık oldukları hizmetleri sunmanın gayreti içinde olacağız” dedi.

BAŞKAN ÇAMYAR, “AK PARTİ’DE KOLTUKLAR BAKİ DEĞİLDİR”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise bundan sonra ki süreçte ayda bir yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geleceklerini kaydetti. Başkan Çamyar yaptığı konuşmada “Yeni bir yönetim ve taze bir kan var. Ak Partimizde koltuklar kimseye baki değildir. Ak Parti sürekli kendini yenileyen ve geleceğe hazır hale getiren ve toplumun temel dinamiklerini göz önünde bulunduran bir partidir. Onun için biz 2019’da yapacağımız öncelikle yerel seçim ve ardından ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimi ile ilgili partimizin Ünye’de ki dinamiklerini yeniden 2001 ruhu ile hayata geçirmek için çalışmalar yürüteceğiz. İlçe başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı ve yönetimimizde bu istek, arzu ve dirayet bulunmaktadır. Bizler her şeyden önce Ak Parti mensubu bir belediyeyiz. Dolayısıyla biz kurumsal kimliği ile öncelikle Ak Partimize bağlıyız ve bu şekliyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu nedenle burası bizim baba ocağımız. Buranın dumanının sürekli tütmesi, ocağını yanması ve buraya gelen vatandaşlarımızın karşılık bulması gerekiyor. Bunu yeniden tesis edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN ÇAMYAR, “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ DÜNYA LİDERİMİZİ KARŞILAMAYA BEKLİYORUZ”

24 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Ordu 6. Olağan İl Kongresine teşrif edecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya davet eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 24 Mart Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanından araç kaldırılacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN