AK Partili başkanı MHP’li vekil düzeltti

AK Partili başkanı MHP’li vekil düzeltti

AK Partili Belediye Başkanı Çöl, “Kayseri, Afyon sucuğunun anca getir götürünü yapar” şeklindeki paylaşımını MHP’li Ersoy’un tepkisinden sonra sildi. Başkan Çöl, daha sonra “Gençler beğenmemiş, kaldırdım gitti” açıklamasını yaptı.

Afyonkarahisar'a bağlı Sandıklı ilçesinin AK partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kayseri'deki sucuk üreticilerini kızdıran bir açıklamaya imza attı. Çöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kayseri, Afyon sucuğunun anca getir götürünü yapar” ifadelerini kullandı. 

“YAZIK SANA!”   

Çöl’ün bu paylaşımına tepki gösteren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ayıp, yazık sana” dedi.  

Ersoy paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  

"Bu nasıl bir üsluptur? Bir Belediye Başkanı bu şekilde mi Kadim Şehrimiz Kayserimizi aşağılamaya çalışır?  Biz de Afyonkarahisar şehrimiz ile ilgili mi yazacağız bu durumda? Ayıp, yazık sana..!" 

baki-ersoy-001.jpg

“GENÇLER BEĞENMEMİŞ” 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gelen tepkilerin ardından paylaşımı silerek yeni bir açıklamada bulundu. 

Çöl yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kayseri – Afyon paylaşımını gençler beğenmemiş gençlerimiz emanetçilerimiz için her şeyi yaparız. Kaldırdım gitti. Manevi değeri yüksek iki şehrimiz, Kayseri'de bizim Afyonkarahisar'da” ifadelerine yer verdi.  

l.jpg

Çöl'ün tepkiler sonrası yaptığı özür paylaşımındaki imla hatası da dikkatlerden kaçmadı. AK Partili başkan “Kayseri de bizim Afyonkarahisar da” cümlesinde ‘de’ ve ‘da’ları ayrı yazması gerekirken “Kayseri'de bizim Afyonkarahisar'da” şeklinde bitişik yazdı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN