AK Parti'nin genç kadın vekil adayına büyük ilgi

AK Parti'nin genç kadın vekil adayına büyük ilgi

Genç Avukat Sena Nur Çelik, bu seçimlerde AK Parti'nin Antalya 5. sıra milletvekili adayı. Hemşerilerinden ise genç milletvekili adayına yoğun ilgi var.

7 Haziran Genel seçimlerine az bir süre kala milletvekilli adaylarında semt semt dolaşarak, seçim çalışmalarına devam ediyor. Genç Avukat Sena Nur Çelik, bu seçimlerde AK Parti'nin Antalya 5. sıra milletvekili adayı. Hemşerilerinde genç milletvekili adayının yoğun ilgi gösteriyor.

Çelik'e hemşerilerinden yoğun ilgi 

7 Haziran genel seçimlerinde yarışan en genç adaylarından biri olan avukat AK Partili Sena Nur Çelik, memleketi Alanya'da seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Yüksek temposu ve pozitif enerjisiyle hemşerilerinin ilgi odağı. Başarılı avukatlık kariyerine milletvekilliğini de eklemeye hazırlanan AK Parti'nin 5. sıra Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, en sevdiği duraklardan biri memleketinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

"İnsanların gözündeki sevgiyi görünce mutlu oluyorum"

Memleketinden seçim yarışına katılan genç avukat  Sena Nur Çelik, ''Ben burayı çok seviyorum her anlamda. Burası için çalışma fırsatı yakaladığım için gerçekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Gerçekten hiç yorulmadım. İnsanların gözündeki umudu sevgiyi görünce o kadar motive oluyoruz ki, durmak yok, yola devam.'' dedi.

Çelik: Öncelikle gençler...

Projelerinde öncelikli gençlerin olduğu bilinen Çelik, ''Üniversiteler ile ilgili daha yüksek standarta kavuşması için özel olarak çalışmak istiyorum. Özellikle öğrenci birlikleriyle alakalı çalışma yapmak istiyorum. Çünkü gençlerin ders dışındaki vakitlerini iyi kullanmaları için çok önemli''  söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN