Akdeniz'deki sondaj gerginliğinde ABD'den açıklama: Tatbikat için oradayız

Akdeniz'deki sondaj gerginliğinde ABD'den açıklama: Tatbikat için oradayız

Kıbrıs açıklarında doğalgaz arama gerilimi sürerken, ABD'den bölgede arama yapacak şirket için 6. filonun gönderildiği iddialarıyla ilgili yeni açıklama geldi.

Kıbrıs açıklarında doğalgaz arama gerilimi sürerken, 10. parselde sondaj çalışmalarını yürütecek bir enerji şirketine ait gemilerin ABD donanması tarafından korunacağı iddia edilmişti.

ABD donanmasına bağlı, 6. Filo'nun sözcüsü tarafından yapılan konuyla ilgili açıklamada, "Tatbikat için oradayız" denildi.

Son dakika- Ayrıntılar geliyor...

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN